Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kati megsérült az OB előtt, de ő megy az EB-re

2011.01.18

Január 3-a reggelét edzés után Kati a baleseti sebészeten töltötte, miután egy ugrásból érkezéskor a pengéje átszúrta a korcsolyáját, felhasította a lábát, ami beduzzadt. Ekkor még remélte, hogy részt tud venni az OB-n, de egy nappal a verseny előtt visszalépni kényszerült. Így a lányok mezőnye négy fősre apadt. Szintén betegség miatt hiányzott Forgó Fanni. A versenyt egyértelmű fölénnyel nyerte Pavuk Viki, a kűrben viszont helyet cserélt a második és a harmadik helyezett, így Chelsea Rose Chiappa nyakába került az ezüstérem. A harmadik helyen Pádár Bianka, a negyediken Szolga Annamária végzett.

A MOKSZ határozata értelmében Pavuk Viki az első számú EB induló, Kati pedig a második. Katinak nincs ISU oldalról megerősített technikai pontszáma, ezért kvalifikációs kűrt is kell futnia, hogy egyáltalán rövidprogramot futhasson. Idei rövidje egy Manuel de Falla válogatásra, kűrje pedig Edvin Marton hegedűjátékra, a Love in Venice-re készült.

A berni Európa Bajnokság január 24-én kezdődik. Kati január 25-én, kedden futja a kvalifikációs kűrt. Ha továbbjut a rövdprogramba, akkor 28-án, pénteken lép újra jégre. A kűrt szombaton futják majd.

Az EB honlapja:

http://www.euroskate2011.com/en/news

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.